Best Cars to Buy• Compare Vehicle Insurance Quotes • Liability Insurance Leads • Check Your Driving Record • Rental Car discount coupon • Convertible Car seats

► Florida Defensive Driving Course Module 2 Final Exam questions and answers

Florida 4 Hour BDI Traffic school course online driving course

You take like six(6) quiz, but they are easy then the final exam. You may complete the whole in 28 or 30 mins. But you have to let your pc run for three and half (3 1/2) hours then take the exam.

# Module 2 - The Human Factors

Question 1: Good drivers have a quiet level of efficiency in their actions. This derives from:
Correct Answer: both

Question 2: Your body reacts to an alarm reaction by releasing ________ into your blood stream:
Correct Answer: adrenaline

Question 3: With severe emotional pain, the driver could turn to substance ________ to hide emotional pain.
Correct Answer: both

Question 4: Developing appropriate attitudes depends on recognizing that attitudes are:
Correct Answer: important

Question 5: Approximately 100,000 police-reported crashes annually involve drowsiness and fatigue as a principal casual factor.
Correct Answer: True

Question 6: Attitudes, which are predisposing you to risk, are for:
Correct Answer: both

Question 7: When you are experiencing heightened stress, emotions or fatigue, the driver should:
Correct Answer: not drive

Question 8: Exhaustion can manifest itself in your life in such things as:
Correct Answer: both a and b

Question 9: The operator of a motor vehicle should have an attitude suited for operation of a motor vehicle.
Correct Answer: True
Question 10: Coping with the result of the crash can be particularly difficult during the recoil phase when drivers realize what they did or did not do.
Correct Answer: True
Question 11: Know your limits. If a problem is beyond control and cannot be changed at the moment, don't fight the situation.
Correct Answer: True

Florida Online Defensive Driving / Traffic School Course - All Module, Final Exam questions and answers

Module 1 - Traffic Crash Problems
Module 2 - The Human Factors
Module 3 - DUI Prevention
Module 4 - Crash Dynamics
Module 5 - Safety Equipment
Module 6 - Crash Prevention Techniques
Module 7 - Florida Traffic Laws
Find More Florida Online Defensive Driving Course Final Exam Questions and Answers




Florida Online Defensive Driving / Traffic School Course - All Module, Final Exam questions and answers. Florida 4 Hour Basic Driver Improvement (BDI) course online driving course, final exam questions and answers. Florida 4 hour BDI Traffic School Final Exam Questions and Answers 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 data.

Search your question here